Moottorikelkkamessut 31.10-1.11.2015

Lähde: Moottorikelkkamessut

Kelekkamessut 10v ylpeänä esittää
”Kolme hallia, kaksi päivää ja yksi Euroopan suurin alan tapahtuma”
25.9.2015

Rovaniemellä on yhtäjaksoisesti järjestetty yhdeksän kertaa Kelekkamessut. Tulossa olevat Kelekkamessut ovat 10v juhlamessut. Messuilla on nyt juhlavasti tilaa, sillä Lappi Areenalla 31.10-1.11.2015 järjestettävät messut saavat ensimmäistä kertaa käyttöön kolmannen hallin. Kelekkamessut on Euroopan suurin alan tapahtuma. Yleisöä ja näytteilleasettajia messuilla saapuu koko kalotin alueelta.

Kolmannen hallin myötä Kelekkamessuilla on aiempiin vuosiin nähden lisätilaa 2500 neliömetriä. Nyt messut ovat suurimmat, mitä Rovaniemellä on  koskaan järjestetty.

Kelekkamessuille odotetaan jälleen Rovaniemelle yli 13 000 kävijää. Kelekkamessut tuovat piristyksen myös syksyiseen Rovaniemen katukuvaan. Messuviikonloppu on yksi vilkkaimmista viikonlopuista ravintoloissa.

Lauantaina Lappi Areenan pihamaalla on tungosta, kun käytettyjen kelkkojen huutokauppa alkaa klo 13.00. Kelkkoja on huutokaupassa noin 20 kpl ja kaikille laitteille löytyy uusi omistaja. Messut ovat avoinna lauantaina klo 10.00-18.00 ja sunnuntaina klo 10.00-16.00.

Parkkialueiden rajallisuuden vuoksi messujärjestäjät tarjoavat yleisölle lauantaina maksuttoman bussikuljetuksen Lappi Areenalle ja pois Rovaniemen keskustasta. Messubussi kulkee seuraavasti: Tasalta Keskuskenttä, Ruokasenkatu, Valtakatu, Pohjanhovi, Lappi Areena. Puolelta: Lappi Areena, Toripuistikko, Pub Uitto Korkalonkatu 25, Ruokasenkatu, Keskuskenttä.

Perinteisesti messutarjonnasta löytyy tuotteita ja tarvikkeita koko perheelle. Perheille messujärjestäjät suosittelevat messupäiväksi sunnuntaita, sillä silloin messualueella on hieman rauhallisempaa kuin lauantaina.

Leave a Comment