Vihdoin lunta :-)

Vihdoin ollaan saatu sen verran lumipeitettä, että ensimmäisiä jälkiä on alkanut tulla urastolle myös Iin suunnalle. Yli-iissähän on ajeltu jo vähän aiemmin paremmasta lumitilanteesta johtuen.

Nyt tuleekin toivomus koko urastoa koskien, että ajetaan leveästi koko uran leveyttä käyttäen, niin saadaan tampparille kovaa pohjaa valmiiksi. Ei tarvitsisi ajaa kuin suksen leveyden verran leveämmin kuin edellinen oli mennyt, niin ei tarvitse pelätä tukivarsien puolesta. Kiitos!

2 Comments

 1. Tpolso

  Kävimpä jo loppiaisena vähän huristelemassa, vinkeä olo ajella virallista moottorikelkkareittiä 40cm hangessa ENSIMMÄISENÄ menijänä! Noh, ei ainakkaan ollut patikkoa! Illinsaaresta kesti jo mennä uiskarinkosken ylitse, kun vauhdilla meni… Melkoinen sähkölinjatyömaa tuon voimalan patoaltaan pohjoispuolella, kesti ettiskellä reittiä vähän aikaa, vaan palkitsi:

  https://www.dropbox.com/s/5s74sjqsm2sf8es/Kelkka%2020150106_120249.jpg?dl=0

  – Missähän täällä uusitulla nettisivulla olisi foorumi tms. paikka keskustella reittien kunnosta?

  1. isk_admin (Post author)

   Arkistoituna on tuo oma foorumi vähän sen takia, että olisi jouduttu ottamaan lisä-serveriä kotisivujen tarjoajalta. Mahdollista tuokin olisi ottaa tähän taustalle käyttöön, mutta kirjoitteluja tuli niin harvakseen, että arvelemme kelkkalehden foorumin hoitavan homman?
   Parikin eri topikkia löytyy kelkkalehden foorumista ISK:ta koskien:

   http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=58793.360

   http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=32800.510

   Voimalinja työmaalla vaihdetaan puiset tolpat pois, ja liikennettä tulee siltä osin varmana olemaan. Toden näköisesti reitti myös menee jossain vaiheessa poikki, koska ura alittaa tuon ko. voimalinjan.

Leave a Comment