Etusivu Foorumit Foorumi Tapahtumat MV24H

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #848
  xtrim
  Jäsen

  Tervehdys vaan kaikille,jotka sattuvat lukemaan tämän viestin.Tosiaankin suoritin pintakaasulla ja huumorilla sävytetyn MV24H ajon tuossa taannoin ja mielestäni kokemus oli mieleenpainuva joten suosittelen sitä muillekin.Ehkä kuitenkaan ei kannata lähteä ihan takki auki tai hampaat irvissä -periaatteella…no jokainen sen itse päättäköön.Urasto mitä ajoin oli kohtuu hyvää ja etenkin Ranua – Rovaniemi,Ranua – Syöte ja Syöte – Pudasjärvi melkeimpä huippuhyvää.Ilma sattui olemaan hieman pakkasella ja pilvinen mutta iltaa kohden taivas selkiintyi ja revontulet olivat sanoinkuvaamattomat.
  Eipä tässä muuta kuin kaikille hyvää ja turvallista kelkkailukevättä ja jos sattuu tulemaan vastaan harmaaseen asuun/mustaan kypärään verhoutunut olio,joka istuu valk/pun Rovaniemeläisen moottorikelkan satulassa niin MOIKATAAN !!

  #1066
  pasi
  Jäsen

  Non niin mv24-ajo tuli sit ajeltua 19.3 kahdenkelkan voimin. Kokemuksena on varmasti ikimuistettava homma ainakin lihaksistossa tuntuu olevan nyt jäykkyyttä 😛 johtuen muutamien satojen kilometrien patikko pätkistä
  😛 . Muuten reitit oli todella loistavat varsinkin syöte-taivalkoski posio-ranua pätkät ja kelitkin suosi yritystä!
  Yleensä ottaen todella hieno tempaus tälläinen ja tsempiä niille jotka aikovat mv24 ajaa vielä!!!

  #1067
  tati
  Jäsen

  ONNITTELUT 😀 Pasille

  #1068
  xtrim
  Jäsen

  HIENO HOMMA PASI JA PARHAIMMAT ONNITTELUT ! 😆
  Nyt sitten aletaan jännittämään kuka rykäisee baanalle seuraavana !!!

  #1069
  lampsa
  Jäsen

  Perjantaina 25.3. olisi tarkoitus lähteä kolmen kelkan porukalla MV24H ajoon. Suuntana Oijärvi-Ranua – sieltä sinne jonnekin ja takasin.

  #1070
  tati
  Jäsen

  tsemppiä suoritukseen, tulemma xtrim:n kanssa pe sallan suunnasta. Kävimmä eilen salla -savukoski- kemihaara- tulppio-salla 420 km.

  #1071
  xtrim
  Jäsen

  Toivotan onnea pojille matkaan 😆 😆 😆

  #1072
  tati
  Jäsen

  Kuskit klo 14 aikoihin Kierikissä, pari ajajaa oli myös ajon suorittanut, kuitit ja matka selostus oli postissa. Onnittelut 😀

  #1073
  lampsa
  Jäsen

  Joo, lähdettiin perjantaina klo 12 Haukiputaalta liikkeelle Kierikkiin. Siellä kahvittelut ja osallistumiskaavakkeet sinne jätettiin. Sitten sieltä Oijärvi-Ranua. Ranualla Ilves-hotellissa syötiin ja päätettiin heittää vielä iltalenkki Rovaniemelle ja takasi Ranualle yöpymään. Hotellissa palvelu kyllä pelasi hyvin, sillä pyynnöstämme pitivät saunaa lämpimänä puolille öin ja aamupalankin toivat hotellihuoneeseen valmiiksi kun ilmoitettiin, että kukonlaulun aikaan lähdetään taas jatkamaan matkaa. Aamulla klo 4 herättiin ja vetästiin 15kananmunaa, puoli pussia leipää, leikkeitä ja paksusti voita leipien päällä. Pari litraa tuoremehua siihen kyytipojaksi, niin johan jaksoi startata matkaan kohti Pudasjärveä. No, Pudikselta sitten lähdettiin ”seikkailemaan” Livon kautta Yli-Iihin ja nyt matka taittui ilman ongelmia. Sen verran oli pohjia, että löysi reitin hyvin ja olihan siellä merkkejäkin, kun aikaisemmin pimeässä ja umpisessa yritettiin reitti löytää. Livossa oli ne puutkin raivattu pois tieltä, hieno homma. Päätimme reissun Yli-Iin ABC:lle ja MV24H-ajoa kertyi 635km tuona 24 tunnin aikana. Kokonaismatkaksi kertyi n. 740km. Keli oli koko ajan todella loistava ja reitit oli todella hienossa kunnossa tuolla Oijärvi-Ranua-Rovaniemi-Ranua- Pudasjärvi. Tosin jumppapätkääkin matkan varrelta löytyi eli kaikkea ajonautintoa oli tarjolla. Reitillä oli teeriä, jäniksiä ja poroja eli mukavaa nähtävää hienojen maisemien lisäksi. Kavereitten kanssa siinä sitten ajosession jälkeen vielä juhlistettiin hommaa saunan ja oluen merkeissä. Todella hieno kokemus, suosittelen.

  #1074
  tati
  Jäsen

  klo 03.57 startti Yli-Ii-Kierikki. Ensimmäinen pysähdys Syötteellä, jossa tankkaus ja mehua itelle. Matkalla oli jo pari tulvivaa metsäojaa. Siitä sitten Taivalkosken Shellille, jossa kahvit ja leipää nassuun ja tietysti nestettä. Matka jatkui hyvässä kunnossa olevaa reittiä Hossaan, risteyksessä taas mehua ja kohti Kuusamoa. Kuusamon ABC:llä jo tutuksi tulleet toimet ja kohti Sallaa. Ennen Rukaa virkavalta pysäytti ja annoin doping näytteen, onnentoivotukset ja matka jatkui. Ennen Sallaa paha ylläri, metsätie jossa reitti kulki aurattu viiden kilometrin matkalla, hirvitti sulaa soratietä jyrrätä. klo 15:00 Kielassa poronkäristystä napaan, tankki täyteen ja takaisin. Kuusamossa vaihdoin ABC:llä kuivan alusvaatekerran ja kohti kotia tuloreittiä pitkin. Syötteellä tankille mennessä ajovirhe ja ojassa; kiitos mökkiläiselle joka veti kaverina pois. klo 03:37 1000km tuli täyteen , sitten vielä 7 km köröttelyä ja klo 03.57 1007 km. Myönnän rankka reissu, mutta tulipa koettua 😛

  #1075
  xtrim
  Jäsen

  ONNITTELUT MAHTAVASTA SUORITUKSESTA ! 😆 😆 😆 😆

  KUTEN JO KELKKALEHDEN PALSTALLA TOTESIN 50-VILLITYS NÄYTTÄÄ
  OLEVAN VAKAVA TAUTI ………………. PERÄSSÄ TULLAAN 8)

  #1076
  isk99
  Jäsen

  Nyt on ainakin pohjat tehty 😉

  HIENO SUORITUS ❗ ❗

  Odotellaan ensinnä sitä neljänkympin kriisiä 😛 eli ensi talvea ja yritetään ajaa sitten puolet tästä 😳

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Alueelle ‘Tapahtumat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.